Το ψωμί και τα παράγωγα του είναι άριστα συνδεδεμένα με τις διατροφικές συνήθειες κάθε Έλληνα. Οι εξαιρετικές μας πρώτες ύλες και το μεράκι μας στην παρασκευή των προϊόντων μας μπορεί να περιγραφεί με δυο λέξεις. Μυρίζει χωριό.
Ψωμιά
Χωριάτικο rustic, Λευκό ή χωριάτικο ή πολύσπορο μπαστουνάκι, Χωριάτικο μπαστουνάκι με σουσάμι, Χωριάτικο καρβελάκι προζυμένιο, Γερμανικό καρβέλι, Ολικής αλέσεως, Πλιγούρι, Κριθαρένιο, Χειροποιήτο φετούλες, Χειροποιήτο ωρίμανσης λευκό, Χειροποιήτο ωρίμανσης ολικής, Πετρομύλου, Πρόσφορο, Στρογγυλό λευκό ή πολύσπορο.