Κατάλογοι

Ποιοι είμαστε

Η φιλοσοφία μας είναι
φρέσκα υλικά και άριστες πρώτες ύλες
Η εταιρία μας
Η εταιρία «ΟΡΕΣΤΗΣ ΛΑΜΟ & ΣΙΑ Ο.Ε.» έκανε το δυναμικό της ξεκίνημα τον Ιανουάριο του 2002. Η παραγωγική μονάδα της εταιρίας στεγάζεται στη Φοινικιά του Ηρακλείου Κρήτης, στην οδό Γ. Καργάκη 13 και έχει σχεδιαστεί, σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές, για την παραγωγή προϊόντων αρτοποιΐας και σφολιάτας.

Είμαστε περήφανοι για τις εγκαταστάσεις μας

Γενικά η μονάδα έχει σχεδιαστεί, κατά τρόπο ώστε να μπορούν, να εφαρμοσθούν οι κανόνες της ορθής υγιεινής πρακτικής και οι κανόνες της ορθής βιομηχανικής πρακτικής που προβλέπονται βάση της κείμενης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Αυτό που μας έχει καθιερώσει στην αγορά της Κρήτης και μας έχει καταστήσει μια υπολογίσιμη ανερχόμενη δύναμη στον τομέα των τροφίμων είναι η συνεχή μας εξέλιξη , σε συνδυασμό με την αδιαπραγμάτευτη στάση μας στον τομέα της ποιότητας των προϊόντων μας.

We are a fourth-generation bakery that uses traditional baking methods.

Παρόλο που ολόκληρη αγορά στην εποχή της συνεχιζόμενης κρίσης , ωθείται από την ανέχεια και τον σκληρό ανταγωνισμό σε πτώση τιμών με αποτέλεσμα να υπάρχουν «εκπτώσεις» σε θέματα ποιότητας για εμάς κάτι τέτοιο αποτελεί κόκκινη γραμμή. Η αντίληψη που αποτέλεσε κανόνα μας όλα αυτά τα χρόνια είναι πως το κόστος του προϊόντος μας μπορεί να διαπραγματευτεί μόνο μέχρι σημείου που η ποιότητα του προϊόντος μας θα είναι εκείνη που απαιτείται από τις αυστηρότερες προδιαγραφές στον τομέα των τροφίμων.
Authentic Tradition

Best Quality & Gluten-Free

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Handcraft + Passion + Time

Our Philosophy

Organic Ingredients

Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer
  • Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer

Come by and experience real taste.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec.

Εργοστάσιο

Οδός Ηρακλείου Πραιτωρίας Μαλάδες
Ηράκλειο, Τ.Κ. 71500 (GR)

Κεντρικά

Γ.Καργάκη 13, Φοινικιά
Ηράκλειο, Τ.Κ. 71500 (GR)

Cretan Baker - Χειροποίητα Κρητικά Προϊόντα