• Πιστοποιημένα Προϊόντα

    Πιστοποιημένα Προϊόντα

    Με άριστες προδιαγραφές.
Φρεσκοψημένα

Φρεσκοψημένα

Φρέσκα προϊόντα ζύμης από αγνά υλικά και εξαιρετικές πρώτες ύλες, προϊόντα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι όπως θα τα φτιάχνατε σπίτι σας.


Κατεψυγμένα

Κατεψυγμένα

Τα περισσότερα προϊόντα μας διατίθενται και κατεψυγμένα με καλύτερες τιμές και χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα των προϊόντων της Cretan Baker.


Δίκτυο Διανομής

Δίκτυο Διανομής

Στην Cretan baker διαθέτουμε έναν αναπτυσσόμενο στόλο από αυτοκίνητα μεταφοράς και ψυγεία οχήματα για την άριστη εξυπηρέτηση σας και την τροφοδοσία των προϊόντων μας στον χώρο σας. Με την δική μας μεταφορά εκτός από την εξυπηρέτηση σας διασφαλίζουμε την άριστη εμφάνιση και ποιότητα των προϊόντων μας όταν θα μπουν στο ράφι σας.


Δημιούργησε το δικό σου προϊόν
Νεο

Δημιούργησε το δικό σου προϊόν

Στην Cretan Baker δίνουμε την δυνατότητα σε όλους εσάς να αξιοποιήσετε οποιαδήποτε εμπορική σας ιδέα διαθέτοντας στην αγορά οποιοδήποτε προϊόν μας με την δική σας ετικέτα «brand name» χωρίς να διαθέτετε τον τεράστιο εξοπλισμό που απαιτείται για την παρασκευή του καθώς και χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσετε χρόνο και χρήμα για να αποκτήσετε τις πιστοποιήσεις που απαιτούνται. Έτσι λοιπόν ερχόμαστε εμείς και σας τα παρέχουμε όλα αυτά στο τελικό σας προϊόν με την σφραγίδα της ποιότητας Cretan Baker.

Ακολουθήστε μας.

Η Εταιρία

Η εταιρία «ΟΡΕΣΤΗΣ ΛΑΜΟ & ΣΙΑ Ο.Ε.» έκανε το δυναμικό της ξεκίνημα τον Ιανουάριο του 2002.
περισσότερα…

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα-Σάββατο 8.00-16.00
Κυριακή Κλειστά

Ακολουθήστε μας